Over Adviesbureau Karel Erkens

Over Adviesbureau Karel Erkens

Tijdens mijn lange carrière, 36 jaar bij diverse  banken, heb ik ervaren dat mensen, met name  senioren, steeds moeilijker aan het verwachtingspatroon van deze instellingen (het zoveel mogelijk zelf regelen via internet)  kunnen voldoen.

Mijn uitdaging is het om mensen te laten profiteren van mijn ervaring en opgedane kennis gedurende de vele jaren door te helpen met hun financiële administratie en eventuele schuldenproblematiek en samen te zoeken naar oplossingen.

In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen zoals management, erkend hypotheekadviseur en financiële planning gevolgd.
Onlangs heb ik de opleiding civiel bewindvoerder met goed gevolg afgesloten.

Persoonlijk contact, vertrouwen, integriteit en respect vormen de belangrijkste bouwstenen van een prettige samenwerking en staan bij mij hoog in het vaandel.

Aarzel niet maar bel of mail mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik kijk uit naar deze ontmoeting.